Meer dan 55 jaar ervaring!

Ooigem, 1962 : Michiel (+2003) en Yvonne Hellyn starten een drukkerij-kartonnage met de bedoeling Ooigem en omstreken te bedienen van familie-en handelsdrukwerk. Algauw werd echter gekozen voor een specialiteit, en dankzij de boekbindersopleiding van Michiel Hellyn, waardoor hij de kunst om vakkundig papier op karton te kleven verstond, werd het maken van ringmappen voor de toenmalige stationary-markt een feit. Zo evolueerde de drukkerij-kartonnage doorheen de jaren, na verschillende investeringen in steeds performantere machines, passende bedrijfsgebouwen, logistieke organisatie, en betrokken medewerkers, tot een kartonnagebedrijf, gespecialiseerd in het kleven en tegenkleven van vlakkarton.

Wielsbeke, 2003 : Het voltallige team verhuist naar een gloednieuw bedrijfsgebouw van 5.000 m2 op de industriezone van Wielsbeke. Onze toonzaal illustreert honderden modellen en referenties van creatieve presentatiemiddelen die in de loop der jaren zijn opgenomen in het productengamma van Hellyn.

Wielsbeke, 2013 : Overname van Plastibook : plastificeren en kartonneren gaan vaak samen, wij willen onze klanten een totaalpakket aanbieden en zo een volwaardige partner zijn

Wielsbeke, 2017 : BDMO en Hellyn Kartonnage gaan een strategische samenwerking met elkaar aan. BDMO is gespecialiseerd in luxeverpakkingen vervaardigd uit hard karton terwijl Hellyn Kartonnage bekend is voor haar gepersonaliseerde presentatiemiddelen uit karton. Voortaan kunnen beide bedrijven nog nauwer en op een meer strategisch niveau gaan samenwerken. De focus wordt gelegd op de ontwikkeling van innovatieve verpakkingen en presentatiemiddelen die door hun klanten als marketinginstrument ingezet worden.

Wielsbeke, 2018  : BDMO, Du Caju Printing en Hellyn kartonnage zijn gefusioneerd onder de overkoepelende holding Karel Van Mander. BDMO(Meulebeke) is gespecialiseerd in luxeverpakkingen vervaardigd uit hard karton.  Du Caju Printing (Erpe-Mere) heeft een uitstekende reputatie voor haar vouwkarton verpakkingen, hoofdzakelijk voor de voeding.

Missie 

Wij willen de beste en meest betrouwbare partner zijn in de productie op maat van tijdsgebonden, gepersonaliseerde en creatieve presentatiemiddelen in uw huisstijl. Wij laten uw producten schitteren bij uw klanten en uw prospects en helpen u zo uw omzet verhogen.

Visie 

Dit doen we door excellente productkwaliteit en stipte levertijden na te streven op elk moment. Wij mikken naar perfectie in de voorbereiding, de opvolging, de uitvoering, de verpakking én de levering van uw product. Wij streven naar een lange-termijnrelatie met onze klanten en onze leveranciers en willen hierin uw solide en betrouwbaar huis van vertrouwen zijn.

Waarom voor Hellyn kiezen?

Onze familiale service en onze persoonlijke aanpak zijn onze grootste troeven. Samen met een team van gemotiveerde medewerkers streven wij naar perfectie in alles wat we doen. Onze jarenlange ervaring, onze vakkennis én onze passie maken ons experten in ons vak.