Deceuninck - 11/05/2020
Sarah Populier

Uiterst tevreden over de samenwerking met Hellyn!
Het team staat steeds klaar met een snel en correct antwoord en denkt mee met de klant. De afwerking van hun producten is verzorgd en uiterst kwalitatief.

 

Everon Lighting - 04/11/2019
Lien Smeyers

We zijn trouwens supertevreden met het resultaat!

Cominotto - 30/09/2019
Bart Cominotto

Graag zouden wij het hele team van Hellyn willen bedanken voor de uiterst aangename en professionele samenwerking. Wij zijn zeer tevreden met onze stalenpresentatie, die snel tot stand gekomen is door het creatief meedenken van alle medewerkers.

Communicatie verloopt vlot en efficiënt en afspraken worden nagekomen. Onze terrazzo krijgt door Hellyn de etalage die het verdient. Graag tot een volgend project!!

Fagron - 13/06/2019
Laura Vermeulen

Vanuit Fagron wil ik jullie graag bedanken voor de aangename samenwerking. De communicatie verliep heel vlot en we zijn zeer tevreden van het eindresultaat. De Fagron map oogt heel professioneel. Ons salesteam kijkt ernaar uit om deze kwaliteitsvolle mappen onder onze klanten te verspreiden.

P.T.B.-COMPAKTUNA - 05/06/2019
Geert Decraecker

 

Wij hebben de gepersonaliseerde drieluikmapjes voor onze stalen goed ontvangen en zijn zeer tevreden over het resultaat.

De communicatie was tip top en de levering was volgens planning, tot een volgend project :-)

Cores Development - 04/06/2019
Lieve Massie

De samenwerking met Hellyn voor de realisatie van onze klantenmap verliep uiterst vlot en professioneel. Hellyn denkt mee doorheen heel het realisatieproces en dat appreciëren wij ten zeerste. Zo kom je samen tot het perfecte eindresultaat.

Soriabel - 03/06/2019
Sigurd Staelens

“We zijn tevreden van de service van Hellyn en van de kwaliteit van de ring- en doosmappen. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek konden we verschillende producten vastnemen en testen. Zo kan je een betere inschatting maken van hoe het eindresultaat er zal uitzien. Zeker bij de doosmappen is dit een grote troef. De ontvangen blanco doosmap is ook een grote troef. Zo kunnen er nog aanpassingen gebeuren en kan je het design gemakkelijker afstemmen op het resultaat.

 

Decruy - 20/05/2019
Roos Cools

We hebben de mappen ontvangen en ondertussen al het nodige aantal voor de beurs gevuld. Ziet er prachtig uit! Proficiat aan het team van Hellyn !

Sioen - 18/05/2019
Steven Six - Art Director Sioen

Ik heb zonet voor het eerst de opgeleverde mappen gezien. Tot in de puntjes verzorgd zoals gewoonlijk! We zijn zeer tevreden van het resultaat. Bedankt voor jullie inspanningen om dit mooi op tijd te kunnen afleveren.

Eternit - 16/02/2018
Karl Iserbyt

Onze sales smulden van de architectenmappen. Mooi!

Metra - 10/04/2017
J. Tanghe

De modelmappen voor Metra werden zonet geleverd: puik werk, pluim op de hoed van allen. Bedankt voor de service, en tot het volgende project.

Business Lab - 16/03/2017
Xavier Debaere

"Kort berichtje om je te bedanken (en je team :-) om de korte deadline te hebben gehaald. Wij (en onze klanten) zijn super tevreden met de boxen."

KPMG - 20/20/2017
Eline Bouckaert

"We hebben vanmorgen de ringmappen goed ontvangen. Ze zien er heel mooi uit, waarvoor dank!"

Cardok - 21/01/2017
Carli Van de Peer

"Kom net terug op kantoor en zie een prachtige Cardok Display op mijn bureau staan‎.  Bedankt voor de goede zorgen en de correcte levering!  Nu kan ik dit deze avond presenteren op onze jaarlijkse meeting."

Universiteit Gent - 06/01/2017
Sara Ysebaert

"Bedankt voor de levering van de mappen en de staankalenders. De mappen zien er heel mooi uit! We zijn heel tevreden."

U-Fund - 27/06/2016
Julie Steingueldoir

"We zijn erg tevreden met het resultaat en de goede verloop van dit project. We kijken er alvast naar uit om naar de toekomst toe opnieuw met jullie samen te werken."

Puratos - 12/05/2016
Erna Robert

"Bij deze wil ik jou en je collega’s bedanken voor de mooie job. Iedereen was heel tevreden met het uiteindelijke resultaat."

Cogghe - 01/07/2015
Livia Baert

"De kaften zijn vorige week vrijdag toegekomen op ons kantoor en we zijn er zeer tevreden van!"

 

Govaplast - 12/06/2015
Iris Paolini

"Voor de presentatiedoos van onze stalen hadden we enkele specifieke eisen: de doos moest klasse uitstralen, maar vooral ook stevig zijn. De kartonnen bodem moest zo ontworpen zijn dat de stalen uit recycling kunststof er in geklemd zouden zitten zonder gebruik te maken van kleefmiddel of andere materialen dan karton.  Een doos die als display dient, maar ook als map in een kast geplaatst kan worden… Een display voor zware stalen zonder in te boeten aan een geraffineerde uitstraling…

Een hele uitdaging, maar Hellyn heeft voor een knap resultaat gezorgd. Een fabrikant die niet alleen uitvoert maar met advies en meedenken net dat tikje meer doet. Govaplast vond in Hellyn de perfecte partner."

De Standaard - 15/01/2015
Els Weckx

"Na creatieve brainstorming, een correcte en nauwkeurige planning en productieopvolging, is dit het zeer mooie eindresultaat."

Vanhalst Trading - 22/12/2014
Sophie Vanhalst

"We zijn heel tevreden, de ringmappen zijn echt mooi."

Voka - 07/10/2014
Sophie Billet

"Deze ochtend heb ik de nieuwe Voka-klemborden gebruikt. En ’t mag gezegd zijn, ze vallen op en vallen in de smaak. We hebben heel wat leuke reacties ontvangen, dus dank voor de picobello service en dit nieuwste Voka-brandingproduct."

Topburo - 27/08/2014
Sylvain Gevaert

"Proficiat met de mooie mappen! Ze accentueren echt de uitstraling van Topburo!"

Shakalaka Oostende - 23/04/2014
Peter Monbailleu

"Mooiste folderbakjes ooit! Volgens mij komen er nog bestellingen aan uit het Brugse. Onze verdeler zei dat ze mooier waren dan die van Studio 100!"

PCLT Roeselare - 25/10/2013
Niek Marijsse

"De ringmappen zien er prachtig uit. Gisteren veel positieve reacties van onze klanten gekregen!"

Universiteit Gent - 23/02/2015
Hilde Van Overberghe

"De onthaalmappen zijn prachtig! Heel erg bedankt!"