Gepersonaliseerd presentatiemateriaal op maat

Een commercieel succesverhaal begint altijd met een goed product of een perfect uitgevoerde dienst. Welke eerste indruk uw bedrijf of uw merk hierbij maakt is even belangrijk. En laat dat net onze expertise zijn.

Bent u als bedrijf op zoek naar een betrouwbare oplossing voor het personaliseren van uw presentatiemateriaal? In de sector van gepersonaliseerd presentatiemateriaal verandert het landschap razendsnel. Spelers komen en gaan, maar Hellyn Kartonnage blijft een gevestigde vaste waarde in het bedrukken en personaliseren van ringmappen, clipboxen, duoboxen, luxedozen, displays, POS-materiaal, staalboeken, foedralen, etc.

Waarom Hellyn na een halve eeuw nog steeds een vooraanstaande speler is? Door kwaliteit, innovatie én de persoonlijke aanpak.

We proberen ons dagelijks te differentieren in de meest uiteenlopende afwerkingsvormen voor al uw promotiemateriaal.

Laat u inspireren door de vele foto’s, of nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u of in onze showroom in Wielsbeke.

Weet u al goed hoe wij u kunnen helpen? Vraag dan meteen een offerte aan.

Verpakkings- en kartonspecialist DUCAJU, met vestigingen in Meulebeke, Wielsbeke en Erpe-Mere, blijft in coronatijden niet bij de pakken zitten. Daarom starten we met de verdeling van hoogwaardige mondmaskers voor algemeen gebruik.

Wens je meer informatie over onze mondmaskers? Of wil je meteen bestellen? Klik hier

 

socialmediapostlanceringwebsite.png