Hellyn, een vaste waarde in het bedrukken van promotieartikelen

In de sector van de promotiematerialen verandert het landschap razendsnel. Spelers komen en gaan, zoals onlangs de merknamen Decoplast, Gandaplast en Decoganda van het toneel verdwenen – maar Hellyn Kartonnage blijft een vaste waarde in het bedrukken en personaliseren van opbergmappen, ringmappen en displays uit karton.

Personaliseren van promotiematerialen: een onuitputtelijk gamma

Waarom Hellyn Kartonnage na een halve eeuw nog altijd een vooraanstaande speler is in die branche van de promotieartikelen? Door vast te houden aan kwaliteit, persoonlijke aanpak, maatwerk en te blijven differentiëren in de meest uiteenlopende afwerkingsvormen voor al onze promotiematerialen. 


Mappen zonder ringen, ringmappen, mappen voor stalen, displays, clipboxen, doosmappen of luxe verpakkingsdozen – we leveren ze in een schier onuitputtelijk aantal kleuren en vormen. 


Betrouwbare partner voor alle promotieartikelen


Bent u als bedrijf op zoek naar een betrouwbare oplossing voor het personaliseren van uw kartonnen promotiemateriaal? Bekijk dan zeker even het aanbod van Hellyn Kartonnage, al een halve eeuw een baken van kwaliteit in de sector.